gratis verzendenveilig betalen met IDEALgratis verzendenadvies nodig?

Tap eens uit een ander vaatje!

Bij Zuidam doen ze dat al jaren, uit een ander vaatje tappen. Voor hun ‘gewone’ genever bijvoorbeeld tappen ze uit drie verschillende vaatjes, voor de gerst-, de rogge- en de speltgenever. Heel bijzonder, want de meeste stokers wagen zich niet aan de lastige rogge en de nog moeilijker te stoken spelt. Want zo maken zij iets ‘gewoons’: door drie topingrediënten samen te voegen.

Ze kwamen er al snel achter dat die ingrediënten los ook prima smaken, dus daarom zijn ze ook los te koop. Maar wat zij in hun vaatjes laten rijpen wordt alleen maar lekkerder. Vandaar dat u ook 3 jaar gerijpte jenever kunt kopen, de “zeer oude genever”.

Wilt u uit nog weer een ander vaatje tappen? Bij Zuidam hebben ze ook single malt whisky. Die laten ze natuurlijk rijpen in mooie vaten die ze zelf hebben gemaakt, maar ook uit andere vaten. Wat denkt u van een vat waar oloroso sherry in heeft gezeten? Of om iets heel speciaals te noemen: een extra peated single malt die in een Pedro Ximenez-vat heeft gerijpt.

Komt u gerust eens kijken naar ons vaatje. en vergeet dan niet al die andere Zuidam-producten. Bij ons kunt u ze namelijk niet alleen bekijken, maar ook ruiken en proeven.